topplogo
Hyttene
Sanitaer Felles
Alle hyttene er utstyrt med kjøleskap, kokeplate, kaffetrakter, bestikk, servise, kjeler og panner. Det er ikke sengetøy, men dette kan leies for kr 25 per seng. Utebord/benk finnes ved alle hytter. Ingen av hyttene har toalett og dusj, men dette finnes i felles sanitæranlegg.
Hytte nr. 1 Hytte nr. 1
Hytta ligger skjermet, og i enden av campingplassen. Her er det en familiekøyeseng og en enkeltseng, plass til fire personer.
Hytte nr. 2 Hytte nr. 2
Hytta ligger på en høyde med fin utsikt til Hallingdalselva. Her er det en familiekøyeseng, og er ideell for par. Sengeplass til tre personer.
Hytte nr. 3 Hytte nr. 3-6
Hyttene ligger ved siden av hverandre, med Hallingdalselva knappe fem meter unna. Her er det køyesenger med plass til fire personer.
Gamlehytta Gamlehytta
Denne hytta er vår mest populære hytte. Den er i gammel stil, og ligger godt skjermet med fin utsikt til elva. Denne hytta har også køyesenger, og har sengeplass til fire personer.
Stabburet Stabburet
"Stabburet" er et enkelt, koselig stabbur med en stor seng og mulighet til madrass på gulvet. Plass til 1-3 personer.
Verkstedet 7-manns Sjumannshytte
Denne hytta ligger på andre siden av Rv7. Det er en stor hytte med to soverom, kjøkken og stue. Kjøkkenutstyr, komfyr, kjøleskap og sengetøy er i hytta. Det finnes et tørklosett på hytta, ellers må sanitæranlegg benyttes da det ikke er innlagt vann. Sengeplass til sju personer.

Siden er laget og utviklet av Trillhus Camping og er beskyttet under åndsverksloven.
©Trillhus Camping